Jo, jeg er her stadig

Der har været meget stille på bloggen de seneste uger. Det gik ellers lige så godt, men så … livet, I ved.

Min tilværelse har bare ikke lige levnet overskud til at læse ret meget. Blandt andet har vi mistet min svigerfar, og jeg har et barn, der har nogle svære udfordringer i skolen. Et par ugers sygdom for mig selv satte en stopper for mine lange gåture, og jeg er ikke rigtig kommet igang igen. Da det især var der jeg læste (lydbøger) lagde det også en dæmper på bloggelysten.

Når jeg har haft en ledig stund, har jeg forsøgt at få hus og have bare lidt i orden … eller , faktisk har jeg haft gang i en seriøs hovedrengøring. Det var tiltrængt og jeg er ikke igennem det endnu.

Anyways – jeg er her stadig. Og jeg planlægger at vende stærkt tilbage. Det var bare det jeg ville sige. Over and out.

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *