Ferrantes Napoli – og Daenerys’ drager – er på vej til TV

Bare lige et ganske kort indlæg her til morgen. Jeg er nødt til at dele med jer, at Elena Ferrantes fantastiske Napoliromaner, som jeg netop har læst, er på vej til at blive til en TV-serie. Den bliver på 32 afsnit og filmes i Italien på italiensk. Men med den internationale succes, som Ferrantes romaner allerede har, er det vel ikke helt utopisk, at den på et tidspunkt bliver tilgængelig med undertekster? Jeg håber i hvert fald.

I øvrigt var jeg et af de 140.000 fjolser, der i går aftes kun følte mig en lille smule tåbelig, mens jeg på Facebook stirrede på is der smeltede i over en time … Bare for at se, hvornår den nye sæson af Game of Thrones går i luften. Så du med? Det gør den så først den 16/7, så hvis du endnu ikke har set de tidligere sæsoner eller læst de tykke bøger, kan du sagtens nå det …

 

Be First to Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *