Glæder mig til Bogforum!

Jeg glæder mig som et lille barn til Bogforum i næste weekend!

Fotoet viser tre tosser på tur på Bogforum 2015. Der er mig til venstre. De andre skønne kvinder er min moster og svigerinde.

Jeg var der for første gang sidste år, hvor jeg gik rundt i 7-8 timer og elskede hvert sekund af det. Denne gang tager jeg to dage, for 8 timer var jo slet ikke nok.

Sidste år var mit mål primært at få købt alle mine julegaver, men i år hygger jeg med med at tage “bogblogger-hatten” på for at nærstudere programmet og udsøge mig de forfattere og forlag, der skal skal kigges nærmere på for at finde stof til Jorden rundt i 100 bøger. Altså primært udenlandske forfattere. Og forlag, der udgiver bøger i oversættelse fra andre sprog end lige svensk og engelsk.

De forfattere, som jeg umiddelbart har noteret mig, er irske Lucinda Riley, argentinske Antonio Dal Masetto og Paul Cleave fra New Zealand. Desuden har jeg en liste over interessante forlag jeg skal besøge: Etcetera, Palomar, Jensen og Dalsgaard, Apuleius, Batzer … Begge lister bliver givetvis længere inden jeg skal af sted. Men jeg skal også købe julegaver, så måske er jeg nødt til at have TO kufferter med i år 😉

Jeg har også noteret mig en lang række foredrag, som jeg gerne vil opleve, og håber at nå flere end jeg gjorde sidste år.

Er der noget, jeg absolut ikke må gå glip af? Og er der nogen af jer, som jeg har chance for at møde derude?

one-does-not-simply-stop-buying-books

One Comment

  1. Hahah, det sidste meme vil jeg gerne slå et slag for :p Altså man har jo aldrig plads nok!

    – A

    7. november 2016
    Reply

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *